Benvinguts a Cal Balagueró

L’Habitatge Turístic Cal Balagueró és una casa pairal que us ofereix uns espais agradables per passar una bona estada en un poble tranquil i ple d’encant. Ha estat reformada per a que us hi pugueu sentir com a casa, us encantarà! 

Es troba a Penelles, un poble petit de menys de 500 habitants. Situada geogràficament al nord-est de la comarca de la Noguera, a 276m d'altitud. Envoltada de camps de cereals i arbres fruiters que us endinsaran a la natura. 

Cada diumenge de mes i festius, podeu gaudir de la sessió de cine al cinema Kursaal i durant els mesos d’estiu, de les piscines municipals de Penelles. 

En aquest poble es celebra anualment, el Gar Gar Festival de Murals i Art Urbà, durant el primer cap de setmana de maig coincidint amb les festes del Roser i la Fira del Món Rural. Durant el festival es poden veure artistes d’arreu del món plasmant el seu art a les façanes i indrets del poble. I si voleu gaudir de la Festa Major podeu allotjar-vos l'últim cap de setmana d'agost, no us ho perdeu! 

Penelles és troba a 18 minuts de Balaguer, capital de comarca de La Noguera. A 35 minuts de Lleida, capital de província i a 1 hora i mitja de Barcelona.

Als seus voltants hi podem trobar l'Estany d'Ivars i Vila-sana, el Celler històric del Castell del Remei, el Pilar d'Almenara (torre de vigilància a 457m d'altitud), el Poblat Ibèric del Molí d'Espígol, el Monument i Centre d'Interpretació a l'expresident de la Generalitat de Catalunya Lluís Companys i Jové; l'Embassament de Camarasa i el Congost de Mont-rebei entre d'altres indrets per tal de gaudir de la natura, del turisme i fer esport. 

Si us agrada l’astronomia podreu visitar el Parc Astronòmic del Montsec, a Àger. A més si us agrada fer rutes en bicicleta en podreu gaudir en família. Us ho passareu genial! 

Zona de pícnic amb barbacoa i WC